Aqua Hendrickx
Aqua Hendrickx is een bedrijf gespecialiseerd in waterverzachters en zwembaden. We zijn vooral werkzaam in Vlaams- en Waals- Brabant.
Een team van ervaren en opgeleide techniekers, dit in combinatie met een strikt geregelde planning vormen de sterkte van Aqua Hendrickx.

Waterverzachters
Onze klanten bestaan niet enkel uit particuliere klanten, maar ook uit restaurants, cafe’s, bakkerijen en beenhouwerijen. Wij werken uitsluitend met hoge kwaliteitstoestellen.
Toestellen met een lange levensduur en een laag zout- en waterverbruik.
De meeste van onze klanten zijn gelegen in Brabant, maar geregeld zijn wij ook in andere provincies te vinden.

Zwembaden
Onze klanten van de zwembaden zijn uitsluitend particuliere klanten, zij liggen ook het meest verspreid over Brabant.
De werken in en rond het zwembad zijn seizoensgebonden. Aqua Hendrickx heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in openingen en sluitingen van het zwembad. Ook beschikt Aqua Hendrickx over een onderhoudsservice, zodat de klant op elk moment van de dag kan genieten van zijn zwembad.
Maar de sterkste troeven zijn alle technieken in en rond het zwembad, dit in combinatie met een stipte planning en een sterke service.
De materialen die Aqua Hendrickx gebruikt zijn van hoge kwaliteit en van gekende merken in de zwembadwereld.

Onze mensen: mix van ervaring en jonge krachten
Ons team bestaan uit techniekers, planners en verkopers. Onze lange ervaring in de waterverzachters en zwembaden vormt een belangrijke troef.
Wij geven ook kansen aan gemotiveerde jongeren die hun opleiding op onze werven krijgen en zo kunnen doorgroeien tot volwaardige top techniekers.
Door een jaarlijkse groei van ons team kunnen wij steeds de toenemende vraag van onze klanten beantwoorden.

Onze troeven:
Onze lange ervaring in de waterverzachters en zwembaden vormt een belangrijke troef.