Zwembad herstellingen

Aqua Hendrickx herstelt uw zwembad van A tot Z. We leveren hoogwaardige diensten om uw zwembad op punt te stellen. Dit kan gaan om herstellingen, renovaties of waterzuiveringstechnieken.

  • Rolluik: Rolluik, motor, rolluikas, rolluiklinten en elektrische sturingen.
  • Verlichting: Elektriciteit is niet eenvoudig rondom een zwembad, daarom zijn onze techniekers hoog opgeleid om ook uw verlichting te herstellen.
  • Filter: Belangrijk aspect om uw water proper te houden. Veel diversiteit waar we tot het uiterste kennis in hebben. Aquahendrickx is gespecialiseerd in swimclear filtratie
  • Verwarming: Alle merken in warmtepompen, gewoon gestuurd of inverter. Ook herstelling van alle soorten warmtewisselaars.
  • Dosering: Ontsmetting van uw water. Chloor-redox/Ph, zoutelectrolische, ionisatie en andere vormen geen enkel probleem..
GRATIS OFFERTE AANVRAGEN

Zwembad onderhoud

Om uw zwembad tijdens het seizoen optimaal te houden. Kunnen we wekelijks, tweewekelijks en zelf tot maandelijks onderhouden. Zomeropstart of wintersluiting organiseren wij volledig voor onze klanten. Dit bespaart u veel tijd en moeite.

  • Zomerklaar: Na de winter wil u het zwembad zwemklaar krijgen. Wij kunnen hier het nodige doen met de juiste producten en materialen.
  • Winterklaar: Om met het zwembad goed de winter in te gaan, zijn er een paar aspecten waar we aandacht om gegeven, dit is zeer belangrijk voor de opstart van het volgende jaar.
  • Onderhoudscontract: tijdens het zomerseizoen kunnen we het hele zwembad onderhouden, zodat u hier zelf weinig zorgen om hebt. Contacteer ons voor informatie.
GRATIS OFFERTE AANVRAGEN

Zwembad nieuwbouw en renovatie

Een zwembad aanleggen doet Aqua Hendrickx van A tot Z. We doen zwembaden in beton, stepoc blokken en monoblokken in ceramisch composiet versterkt met carbon. Maar wat is een zwembad zonder helder, warm en proper water? Aqua Hendrickx specialiseert zich in techniek, om uw zwemcomfort te verhogen.

Heeft uw zwembad een renovatie nodig? Geen enkel probleem.

Een renovatie van je zwembad kan gaan van een betonnen zwembad tot een renovatie rond je zwembad. Ook aanpassingen aan de techniek kunnen hier onderdeel van zijn.

GRATIS OFFERTE AANVRAGEN